3 Eylül 2015 Perşembe

Oto Ekspertiz




Mobil Oto Ekspertiz


İkinci el araç alma geleneği git gide daha da yaygınlık gösteren bir iş haline gelmiştir. Fiyat bakımından daha uygun olduğu için insanlar temiz ikinci el arayışına girer ve sektörde çok fazla satılık ikinci el araç mevcuttur. 

Ancak aracın satın alınmasından önce, muayene edilmesi ve sağlamlığının kontrol edilmesi şarttır. Bu işlemler ikinci el araç satın almayı düşünen herkes için oldukça zor görünür. Mobil Oto Ekspertiz firması sizler yerine bu işlemleri hızlı ve kolay bir şekilde yerine getirir. Oto Ekspertiz işlemlerinin bu kadar kolay şekilde çözümlendiğini sizler de anlayabilirsiniz. Araba ekspertiz için istediğiniz zaman firma ile iletişime geçerek destek talebinde bulunabilirsiniz.

oto ekspertiz


2008 senesinden beri faaliyet gösteren İstanbul Mobil Oto Ekspertiz bir Eft Oto kuruluşu olarak çalışmalarına devam etmektedir. Oto ekspertiz yüzünden araç almayı gözünde büyüten herkes artık istediği her araç hakkında uzakta bile olsa bilgi sahibi olabilecektir. Dış kaporta ve boya kontrolü, iç, dış ve alt aksamın mekanik ve elektronik olarak incelemeye tabi tutulması, motorun mekanik kontrollerinin yapılması, test sürüşü ile genel durum kontrolü ve yasal hasar raporunun incelenmesi verilen hizmetlerin başında gelmektedir. 

Araçların yerinde muayenesi yapıldıktan sonra çalışanlar tarafından detaylı bir şekilde raporu hazırlanır. Alanında uzman olan ve tamamen deneyim sahibi bir ekip ile çalışmalar devam ediyor. Mobil Oto Ekspertiz istenilen her zamanda hizmete hazır olarak beklemektedir. En uygun hizmet ücretleri de yine firma bünyesinde yer almaktadır. Sizler de ikinci el araç alacağınız zaman, araç nerede olursa olsun dert etmeden firmadan yardım isteyebilirsiniz ve en ekonomik oto ekspertiz ücreti ile gitmeden aracı tanıyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder